|  | | | מאת: גבי פייר - איטומן | | | 31/12/2009 12:41:14 AM | |
מאמרים
איטום גגות קלים, גגות אסבסט
איטום גגות קלים – מתכת, איסכורית, פח, אסבסט, עם חומרי איטום משחתיים
מאת גבי פייר - איטומן מפרט והמלצות לבצוע תיקונים או איטום כולל, על גבי גגות קלים העשויים פח, אסבסט, איסכורית וכדומה.
במהלך השנים הלך וגבר מספרם של הגגות הקלים בישראל. גגות קלים היו והינם פתרון מהיר וזול, במיוחד לצורך בנייה מהירה ומתועשת של מבנים מסחריים, מפעלים, חנויות ,בתי עסק, חניונים- ועוד.
גגות קלים מפח, איסכורית, אלומיניום ופנלים מתועשים אחרים- משמשים כיום לצורך קירוי וסגירת מרפסות, הרחבת מבנים והקמה מהירה של תוספות בניה על גבי גגות מבנים קיימים וקומות קרקע.
קיימים כיום בישראל עשרות קבלני קירוי ומספר לא מבוטל של יצרני פנלים מבודדים ויצרני לוחות קירוי. לוחות קירוי, משום קלות הרכבתם, משמשים גם את שוק השיפוצים וחלק לא מבוטל מהגגות סביבנו, במיוחד בבתים פרטיים ובבתי מגורים- מתבצע בשיטת "עשה זאת בעצמך".
התקנות לקויות ופגיעות מכניות בגגות קלים גררו בעקבותן מקרים רבים של נזילות לתוך מבנים. איטום נזילות מסוג זה יכול לעיתים להיות מייגע משום שקשה לאתר את מקום החדירה המדוייק של הרטיבות, משום אופיים של הגגות והחיבורים הרבים הנוצרים בין לוחות הקירוי.
מאמר מקצועי זה מביא מספר דרכים ובצוע עבודות איטום של גגות המקורים בלוחות איסכורית, פח, אסבסט וכדומה. המאמר מביא מפרט טכני לבצוע תיקוני גגות מקומיים או לאיטום כללי של כל שטח הגג. מצורפות תמונות והמלצות על חומרי אטימה משחתיים הניתנים ליישום במריחה או בהתזה.
מאמר זה עוסק ברובו בתיקון גגות קלים באמצעות מסטיקים וחומרי אטימה פוליאוריתנים משחתיים וחדשניים.
לחץ כאן למעבר למאמר המלא על איטום גגות קלים – מתכת, איסכורית, פח, אסבסט, עם חומרי איטום משחתיים.
המאמר באדיבות איטומן - מומחי איטום ושיקום מבנים.
|
|
 |